Email forwarding

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a gmail.com, outlook.com, (és aldomain változataik) irányába történő email forwarding (email átirányítás) metodikát a rendszerünk a továbbiakban nem támogatja, tekintve, hogy a fenti rendszerek szabályrendszerei ezt nem teszik lehetővé shared hosting esetén. Az eddig létrejött ... Több... »

10th Aug 2017
Ingyenes SSL

A SkyMHosting.com tárhelyein elérhetővé tettük az INGYENES SSL szolgáltatásunkat! Az SSL szolgáltatások plusz költséget jelentenek egy weboldal fenntartása során. A Domain szintű tanúsítványok már elérhetőek a 10.000 Ft-os ársávban is, de létezik ingyenes megoldás. A Let's Encrypt népszerű ingyenes szolgáltatásainak ... Több... »

21st Jul 2017
Cache plugin telepítése WordPresshez

Amikor weboldalát lassúnak érzi a W3 Total Cache plugin telepítését javasoljuk. Miért jó cache plugint használni? Mert felgyorsítja az oldal betöltődését azzal, hogy csökkenti a szerver felé az adatbázis lekérdezések számát, megakadályozza az ismételt lekérdezéseket, tömöríti a HTML, CSS, és Javascripteket ... Több... »

19th Jul 2017
Tervezett hálózati karbantartás

2017 július 08-án (közép-európai idő szerint) 00:00 és 05:00 között a hálózati kapcsolat tervezett karbantartására kerül sor. Ez idő alatt néhány rövidebb kiesés lesz tapasztalható a hálózati kapcsolatban. A kiesés teljes időtartama nem haladja meg az 50 percet. Megértésüket köszönjük.

7th Jul 2017
Adatmentési fejlesztések

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy egy nagyszabású fejlesztés miatt a napi, heti és havi adatmentések nem mindegyike látható a cPanel admin felületen, bár nálunk természetesen megvannak ezen állományok. Fontosabb hír azonban, hogy ma és holnap (és a következő napokban) lehet 1-1 adatmentési nap hiányos lesz, ami ... Több... »

16th Jun 2017
cPanel FrontPage támogatás megszűnése

Május hónappal megszűnt a cPanel admin felületen (domainneve.hu:2082 elérésű admin felület) a FrontPage® támogatása.  Így az Ön szerverén is megszűnt / megszűnik pár napon belül a Frontpage közvetlen csatlakozásának támogatása, ezután FTP-n keresztül tudja majd publikálni weboldalát. (A cPanel döntésének ... Több... »

16th May 2017
Levelező szerver karbantartás.

Kedves Ügyfeleink!
Egy nem várt esemény miatt karbantartást vagyunk kénytelenek végezni levelező szervereinken. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a levelezés mielőbb visszaálljon!
Köszönjük szíves megértésüket és az okozott kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük!

7th May 2017
Megújult a SkyMHosting Client oldal! Több újítás is várható még...

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy egy igen nagyszabású fejlesztésnek köszönhetően hétfőtől megújult  Client oldal fiók várja Önöket!A új külső mellett több tucat funkcióval gazdagodott az  Client oldal, amellyel még inkább egyszerűbbé és élvezhetőbbé kívánjuk tenni a használatot. Némelyikről kisebb ... Több... »

6th May 2017
Webtárhelyeink tároló egységének bővítése

Tisztelt Ügyfeleink!A webtárhely szolgáltatások minőségének javítása érdekében a tároló egység bővítését tervezzük, melyet 2017. március 14. és 15. között az éjszakai órákban végzünk el. Az adat integritás megőrzése érdekében egy kisebb leállás beiktatása szükséges. A kiesés nem lesz több, mint néhány ... Több... »

7th Mar 2017

Powered by WHMCompleteSolution